Robert van Mourik

Robert van Mourik zwart wit

Mijn naam is Robert van Mourik en ik ben vanaf 2015 werkzaam in de wereld van fitness en Personal Training.

Ik streef er altijd naar om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en een positieve verandering in hun leven teweeg te brengen. Mijn eigen reis in de fitnesswereld begon met mijn liefde voor sport en beweging. Door mijn toewijding en inzet heb ik mezelf ontwikkeld tot een competente en deskundige trainer.

Wat mij onderscheidt als personal trainer is mijn persoonlijke benadering. Ik geloof sterk in het opbouwen van een sterke band met mijn cliënten, het begrijpen van hun unieke behoeften, doelen en uitdagingen. Ik luister naar hun verhaal en creëer vervolgens een op maat gemaakt trainingsprogramma dat past bij hun lichaam, levensstijl en ambities.

Mijn trainingsstijl is zowel uitdagend als motiverend. Ik daag mijn cliënten uit om uit hun comfortzone te stappen en grenzen te verleggen, terwijl ik hen altijd aanmoedig en ondersteun. Ik geloof dat een positieve mindset en plezier essentieel zijn voor het behalen van duurzame resultaten, daarom zorg ik ervoor dat mijn sessies energiek en inspirerend zijn.

Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt leiden, ik ben er om je te helpen. Ik ben toegewijd aan jouw succes en ik zal er alles aan doen om je te begeleiden op je reis naar een fitter, sterker en gezonder leven.

Opleidingen en certificaten

  • Sport en Bewegen
  • FITVAK
  • The Overload TOP A
  • The Overload TOP B
  • The Overload Personal Hormonal Profiler
  • Kettlebell Trainer
  • Bootcamp Trainer

Benieuwd naar wat personal training voor jou kan betekenen? Klik HIER voor een gratis intakegesprek en ontdek hoe we samen jouw fitnessdoelen kunnen bereiken.