Testimonials Van MourikPT

Bij VanMourikPT is geen enkele klant hetzelfde, Of je nu een drukbezette professional bent die op zoek is naar een efficiënte training om in vorm te blijven, een moeder die wil herstellen van een zwangerschap, een senior die wilt werken aan zijn mobiliteit, of een competitieve atleet die zoekt naar dat extra uitdaging. VanMourikPT heeft de kennis en ervaring om een programma te creëren dat op jouw behoeften is afgestemd.

Onze aanpak is gebaseerd op de overtuiging dat fitness geen ‘one-size-fits-all’ is. Daarom beginnen we elk traject met een grondige beoordeling van je huidige conditie, gezondheidsproblemen en persoonlijke doelen. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw unieke situatie.

Laat je inspireren door enkele succesverhalen en herinner jezelf eraan dat het nooit te laat is om te beginnen aan nieuwe uitdagingen.

Suzanne Jungst

Suzanne

Ondernemer bij Sugardetox

“Robert is heel creatief in zijn trainingen, geen training is ooit hetzelfde. Hij heeft een super scherp oog voor of je de bewegingen goed uitvoert. En hij heeft vooral een fijne persoonlijkheid, waardoor ik uit mijn comfort zone durf te komen en al na een paar weken resultaat zag. Eén van mijn leukste uurtjes van de week!”

Derk-Jan

Tata Steel

“Als beginner was ik nerveus om met een personal trainer te beginnen. Maar Robert zorgde ervoor dat ik mij vanaf dag één op mijn gemak voelde. De trainingen zijn altijd leuk, uitdagend en afgestemd op mijn persoonlijke doelen. Ik ben echt blij met mijn vooruitgang en kijk uit naar elke sessie.”

Derk-Jan
Jacobien

Jacobien

Zakenvrouw

“Ik heb altijd gedacht dat ik het zelf kon, maar na maanden van weinig vooruitgang besloot ik Robert een kans te geven. Zijn kennis, geduld en passie maken elke trainingssessie tot een plezier. En de resultaten spreken voor zich!”